Nabeschouwing Telstar - Helmond Sport (1-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Zondag 13 januari 2019 - 14:30 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Telstar het zondag 13 januari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Helmond Sport (1-1)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen Telstar en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Sprangers, waarmee Helmond Sport met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Telstar het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk S. Lynen die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Helmond Sport
Goals
1
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
122
87
Gevaarlijke aanvallen
81
43
Corners
7
3
Wissels
2
2
LIVE Telstar - Helmond Sport 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt R. Sprangers met assist van J. Poelmans Helmond Sport 0-1
23' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Zwanen Helmond Sport
58' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Korpershoek Telstar
63' Wissel Telstar Wissel D. van Haaren voor S. van Doorm Telstar
66' Wissel Helmond Sport Wissel A. Muzaqi voor M. Fecunda Helmond Sport
87' Wissel Helmond Sport Wissel D. de Braal voor K. Wesdorp Helmond Sport
87' Wissel Telstar Wissel D. Mertens voor D. van Iperen Telstar
88' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Poelmans Helmond Sport
89' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. van Huizen Telstar
90' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Lynen Telstar 1-1
93' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. van der Gaag Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Helmond Sport
Opstellingen Telstar - Helmond Sport
De opstellingen van Telstar en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Helmond Sport
# Speler Pos.
1 Stijn van Gassel K
19 Maiky Fecunda V
4 Ron Janzen V
16 Joeri Poelmans V
3 Bart Meijers V
28 Nick de Louw V
12 Dean Koolhof M
14 Bram Zwanen M
24 Jordan van der Gaag M
20 Koen Wesdorp M
23 Richelor Sprangers A
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Stefan Tielemans K
22 Jamie Watt K
5 Kjell Knops V
15 Dylan de Braal V
18 Albian Muzaqi Mustafa A
27 Juul Respen A
Voorbeschouwing Telstar - Helmond Sport

Telstar en Helmond Sport treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 12 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 14 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Telstar. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 10
Winst Helmond Sport 14
Gelijkspel 2
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 16e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Telstar - Helmond Sport Opstelling Telstar Opstelling Helmond Sport Live Telstar - Helmond Sport Live Telstar - Helmond Sport kijken Telstar - Helmond Sport kijken Live Telstar - Helmond Sport stream Telstar - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Helmond Sport Uitslag Telstar - Helmond Sport Statistieken Telstar - Helmond Sport Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - Helmond Sport wedden Telstar - Helmond Sport gokken Telstar - Helmond Sport Unibet