Nabeschouwing TOP Oss - Excelsior (0-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 13 december 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt TOP Oss het vrijdag 13 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Excelsior (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 0-2 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door J. Zwarts, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 92e minuut voor dat Excelsior via L. Bruins op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Excelsior.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Excelsior
LIVE TOP Oss - Excelsior 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor O. Rommens TOP Oss
37' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
66' Wissel TOP Oss Wissel C. Peters voor G. Buttner TOP Oss
66' Wissel Excelsior Wissel A. Mendes Moreira voor T. Verhaar Excelsior
74' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Zwarts met assist van R. Vloet Excelsior 0-1
75' Wissel Excelsior Wissel S. Meijer voor E. Omarsson Excelsior
80' Wissel Excelsior Wissel S. Horemans voor D. Haspolat Excelsior
83' Wissel TOP Oss Wissel J. Bourdouxhe voor L. Kaak TOP Oss
83' Wissel TOP Oss Wissel D. Gravenberch voor H. Asmelash TOP Oss
91' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Pique TOP Oss
92' Penalty Excelsior Penalty L. Bruins Excelsior 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Excelsior
Opstellingen TOP Oss - Excelsior

Voorbeschouwing TOP Oss - Excelsior

TOP Oss en Excelsior treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Dröge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 25 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 4 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor TOP Oss. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 3
Winst Excelsior 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 18e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 6e plaats.