Nabeschouwing TOP Oss - FC Twente (0-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 8 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt TOP Oss het vrijdag 8 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Twente (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Asmelash zette FC Twente op een 0-1 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. In de 86e minuut was het FC Twente dat via M. Wieffer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Allard Lindhout. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep FC Twente via een goal van X. Schenk in de 86e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Twente.

LIVE TOP Oss - FC Twente 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt FC Twente Eigen doelpunt H. Asmelash FC Twente 0-1
68' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor S. Overgoor TOP Oss
68' Wissel FC Twente Wissel T. Boere voor J. Oosterwijk FC Twente
70' Wissel FC Twente Wissel T. Boere voor J. Oosterwijk FC Twente
70' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor S. Overgoor TOP Oss
79' Wissel FC Twente Wissel M. Hamdaoui voor Javier Espinosa FC Twente
82' Wissel TOP Oss Wissel K. van der Biezen voor P. Rommens TOP Oss
86' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Wieffer met assist van F. Friday FC Twente
86' Wissel FC Twente Wissel X. Schenk voor Aitor Cantalapiedra FC Twente 0-2
86' Doelpunt FC Twente Doelpunt X. Schenk met assist van Aitor Cantalapiedra FC Twente 0-2
88' Wissel TOP Oss Wissel I. Touré voor D. Janssen TOP Oss
88' Wissel FC Twente Wissel M. Wieffer voor F. Friday FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Twente
Opstellingen TOP Oss - FC Twente
De opstellingen van TOP Oss en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - FC Twente

TOP Oss en FC Twente treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Twente in de Eerste Divisie vond plaats op 8 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Twente slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 1
Winst FC Twente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 7e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 1e plaats.