Nabeschouwing TOP Oss - FC Volendam (1-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 15 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt TOP Oss het vrijdag 15 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Volendam (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door P. Rommens, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Duin in de 29e minuut zorgde er even later voor dat FC Volendam weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 34e minuut zette M. Kaars zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Volendam de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor FC Volendam dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - FC Volendam 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt TOP Oss Doelpunt P. Rommens met assist van G. Buttner TOP Oss 1-0
29' Penalty FC Volendam Penalty J. Duin FC Volendam 1-1
30' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Pique TOP Oss
34' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kaars met assist van G. Smal FC Volendam 1-2
46' Wissel TOP Oss Wissel C. Peters voor L. Hutten TOP Oss
64' Wissel FC Volendam Wissel N. Fadiga voor M. Betti FC Volendam
68' Wissel FC Volendam Wissel S. Ben Sallam voor N. Runderkamp FC Volendam
68' Wissel TOP Oss Wissel E. Stroo voor C. Celik TOP Oss
76' Wissel TOP Oss Wissel P. Langedijk voor N. Fleuren TOP Oss
84' Wissel FC Volendam Wissel D. J. Murkin voor J. Duin FC Volendam
93' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor S. Ben Sallam FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Volendam
Opstellingen TOP Oss - FC Volendam
De opstellingen van TOP Oss en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - FC Volendam

TOP Oss en FC Volendam treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 5 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 13 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor TOP Oss. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 3
Winst FC Volendam 13
Gelijkspel 8
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 18e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 10e plaats.