Nabeschouwing ADO Den Haag - Excelsior (0-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 22 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het vrijdag 22 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Excelsior (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 0-2 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Amofa zette Excelsior op een 0-1 voorsprong in de 52e minuut van de wedstrijd. Excelsior vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. el Yaakoubi op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Excelsior.

LIVE ADO Den Haag - Excelsior 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor M. Azarkan Excelsior
30' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
34' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Kemper ADO Den Haag
46' Wissel Excelsior Wissel M. Chacon voor M. Wieffer Excelsior
52' Eigen doelpunt Excelsior Eigen doelpunt J. Amofa Excelsior 0-1
62' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Kishna voor B. Kemper ADO Den Haag
75' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor R. Niemeijer Excelsior
77' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor S. Bourard ADO Den Haag
81' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor M. Duku Excelsior
82' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. el Yaakoubi met assist van J. Eijgenraam Excelsior 0-2
86' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor S. Horemans Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Excelsior
Opstellingen ADO Den Haag - Excelsior
De opstellingen van ADO Den Haag en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.