Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Den Bosch (3-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 10 oktober 2021 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het zondag 10 oktober 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Den Bosch (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 3-2 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door T. Verheydt, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. FC Den Bosch kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Kuijpers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette T. Verheydt zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam.

In de 83e minuut moest FC Den Bosch verder met een man minder, nadat J. van Hedel een tweede gele kaart kreeg. In de 84e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van ADO Den Haag speler T. Verheydt. FC Den Bosch verkleinde in de 92e minuut de achterstand doordat S. Ahannach de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Hensgens bij een 3-2 eindstand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - FC Den Bosch 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van A. Catic ADO Den Haag 1-0
22' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Kemper ADO Den Haag
35' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Kuijpers met assist van J. Hornkamp FC Den Bosch 1-1
47' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
50' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. van der Heijden FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van Hedel voor S. van der Heijden FC Den Bosch
55' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van A. Catic ADO Den Haag 2-1
65' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van Hedel FC Den Bosch
73' Wissel FC Den Bosch Wissel P. Stiers voor V. van den Bogert FC Den Bosch
76' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Mulders voor R. Zuijderwijk FC Den Bosch
83' Tweede gele kaart FC Den Bosch Tweede gele kaart voor J. van Hedel FC Den Bosch
84' Penalty ADO Den Haag Penalty T. Verheydt ADO Den Haag 3-1
85' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor S. Bourard ADO Den Haag
86' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor A. Catic ADO Den Haag
86' Wissel FC Den Bosch Wissel M. Berte voor R. Kuijpers FC Den Bosch
91' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor T. Verheydt ADO Den Haag
91' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor S. Steijn ADO Den Haag
92' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Ahannach met assist van M. Berte FC Den Bosch 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Den Bosch
Opstellingen ADO Den Haag - FC Den Bosch
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.