Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Dordrecht (5-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 26 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het vrijdag 26 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Dordrecht (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 5-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Steijn, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Kishna op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee T. Verheydt zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam ADO Den Haag geen gas terug, waardoor in de 39e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Steijn. De 5-0 voor ADO Den Haag volgde even later in de 74e minuut nadat S. Steijn namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 80e minuut en kwam op naam te staan van FC Dordrecht speler T. Holscher, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martijn Vos en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - FC Dordrecht 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn met assist van V. Besuijen ADO Den Haag 1-0
12' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. Kishna met assist van T. Verheydt ADO Den Haag 2-0
34' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van V. Besuijen ADO Den Haag 3-0
39' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn met assist van R. Kishna ADO Den Haag 4-0
46' Wissel FC Dordrecht Wissel E. Biberoglu voor M. Savastano FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Holscher voor K. Vermeulen FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Meijer voor N. Agrafiotis FC Dordrecht
61' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Elia voor B. Kemper ADO Den Haag
70' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor S. Bourard ADO Den Haag
70' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor R. Kishna ADO Den Haag
70' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Baggerman voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
74' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn ADO Den Haag 5-0
75' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Wielzen voor J. Donkor FC Dordrecht
78' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor V. Besuijen ADO Den Haag
80' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt T. Holscher met assist van S. Meijer FC Dordrecht 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Dordrecht
Opstellingen ADO Den Haag - FC Dordrecht
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.