Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong Ajax (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 8 augustus 2021 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het zondag 8 augustus 2021 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong Ajax (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 2-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door A. Catic, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist ADO Den Haag opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het T. Verheydt die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor ADO Den Haag.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - Jong Ajax 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Asante ADO Den Haag
46' Wissel Jong Ajax Wissel N. Unuvar voor A. Martha Jong Ajax
51' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. Catic met assist van G. Breinburg ADO Den Haag 1-0
60' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Verheydt voor T. Asante ADO Den Haag
70' Wissel Jong Ajax Wissel S. Hansen voor M. De Waal Jong Ajax
70' Wissel Jong Ajax Wissel L. Van Gelderen voor K. Hlynsson Jong Ajax
70' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor C. Seedorf ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel Y. Boussakou voor G. Breinburg ADO Den Haag
78' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Rottier voor A. Catic ADO Den Haag
83' Wissel Jong Ajax Wissel G. Yah voor R. Hillen Jong Ajax
86' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt ADO Den Haag 2-0
94' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Kemper ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Jong Ajax
Opstellingen ADO Den Haag - Jong Ajax
De opstellingen van ADO Den Haag en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.