Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong PSV (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Dinsdag 19 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het dinsdag 19 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong PSV (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen ADO Den Haag en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Bakayoko, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Verheydt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette N. Thomas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Verheydt de 2-2 maakte voor ADO Den Haag.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE ADO Den Haag - Jong PSV 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Verheydt ADO Den Haag
23' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Bakayoko met assist van M. Kjolo Jong PSV 0-1
27' Wissel Jong PSV Wissel K. Peersman voor V. Muller Jong PSV
27' Wissel Jong PSV Wissel L. Comenencia voor F. Oppegard Jong PSV
27' Wissel Jong PSV Wissel N. Thomas voor I. Saibari Jong PSV
27' Wissel ADO Den Haag Wissel H. Wentges voor A. Damen ADO Den Haag
27' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Moreo Klas voor B. Reemst ADO Den Haag
55' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt ADO Den Haag 1-1
58' Wissel Jong PSV Wissel L. Felipe voor M. Nassoh Jong PSV
60' Doelpunt Jong PSV Doelpunt N. Thomas met assist van S. Colyn Jong PSV 1-2
66' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van A. Catic ADO Den Haag 2-2
74' Wissel Jong PSV Wissel D. Timan voor S. Colyn Jong PSV
76' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Breinburg voor S. Bourard ADO Den Haag
76' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor A. Catic ADO Den Haag
88' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Seedorf voor H. Matthys ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Jong PSV
Opstellingen ADO Den Haag - Jong PSV
De opstellingen van ADO Den Haag en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.