Nabeschouwing Almere City - FC Dordrecht (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 24 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Almere City het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Dordrecht (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Almere City en FC Dordrecht geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door N. Agrafiotis, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. FC Dordrecht vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Savastano op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Almere City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Van Hoeven.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Arweiler de 2-2 maakte voor Almere City.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Almere City - FC Dordrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt N. Agrafiotis met assist van S. Meijer FC Dordrecht 0-1
19' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor S. Meijer FC Dordrecht
29' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
35' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. Savastano met assist van Pascu FC Dordrecht 0-2
41' Doelpunt Almere City Doelpunt B. Van Hoeven Almere City 1-2
46' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor M. Pouwels Almere City
60' Wissel Almere City Wissel T. Poll voor T. Lesquoy Almere City
66' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor B. Van Hoeven Almere City
69' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Arweiler met assist van B. van Vlerken Almere City 2-2
71' Wissel Almere City Wissel F. Helstrup voor J. Smeets Almere City
73' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Suray voor N. Agrafiotis FC Dordrecht
81' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Baggerman voor A. El Azzouzi FC Dordrecht
84' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor J. Schuurman FC Dordrecht
89' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Vliet voor Pascu FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Dordrecht
Opstellingen Almere City - FC Dordrecht
De opstellingen van Almere City en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.