In de Eerste Divisie neemt Almere City het zaterdag 4 september 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere.

Via de Almere City - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - TOP Oss (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 3-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door I. Alhaft, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Almere City vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Alhaft op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Ahannach van Almere City die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Nagtegaal, waardoor Almere City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Almere City - TOP Oss
Goals
3
0
Balbezit
58%
42%
Schoten totaal
23
7
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
107
93
Gevaarlijke aanvallen
69
49
Passes
483
334
Overtredingen
13
9
Buitenspel
0
1
Corners
3
6
Wissels
5
4
LIVE Almere City - TOP Oss 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Doelpunt Almere City Doelpunt I. Alhaft met assist van M. Pouwels Almere City 1-0
62' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor M. Pouwels Almere City
62' Wissel Almere City Wissel M. Esajas voor S. Resink Almere City
62' Wissel TOP Oss Wissel J. Margaritha voor L. Kaak TOP Oss
63' Doelpunt Almere City Doelpunt I. Alhaft met assist van J. Arweiler Almere City 2-0
69' Wissel Almere City Wissel T. van Leeuwen voor B. Van Hoeven Almere City
75' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor K. Tejan TOP Oss
83' Wissel Almere City Wissel A. Ahannach voor I. Alhaft Almere City
83' Wissel Almere City Wissel J. Puriel voor L. Duijvestijn Almere City
85' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor J. Mathieu TOP Oss
85' Wissel TOP Oss Wissel M. De Smet voor J. J. Sanches TOP Oss
92' Doelpunt Almere City Doelpunt A. Ahannach met assist van J. Arweiler Almere City 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - TOP Oss
Opstellingen Almere City - TOP Oss
De opstellingen van Almere City en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Gertjan Verbeek
Formatie 4-4-2
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing Almere City - TOP Oss

Almere City en TOP Oss treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Almere City 16
Winst TOP Oss 10
Gelijkspel 4
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 14e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Almere City - TOP Oss Opstelling Almere City Opstelling TOP Oss Live Almere City - TOP Oss Live Almere City - TOP Oss kijken Almere City - TOP Oss kijken Live Almere City - TOP Oss stream Almere City - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing Almere City - TOP Oss Uitslag Almere City - TOP Oss Statistieken Almere City - TOP Oss Eerste Divisie 2021/2022 Almere City - TOP Oss wedden Almere City - TOP Oss gokken Almere City - TOP Oss Unibet