Voorbeschouwing De Graafschap - FC Dordrecht (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 11 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 11 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - FC Dordrecht 0-0

Vanaf vrijdag 11 februari 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - FC Dordrecht volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 5 dagen, 19 uur, 40 minuten en 1 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - FC Dordrecht
Opstellingen De Graafschap - FC Dordrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - FC Dordrecht

De Graafschap en FC Dordrecht treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 19 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl FC Dordrecht slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 10
Winst FC Dordrecht 6
Gelijkspel 3
Totaal 19
Tags
De Graafschap - FC Dordrecht Opstelling De Graafschap Opstelling FC Dordrecht Live De Graafschap - FC Dordrecht Live De Graafschap - FC Dordrecht kijken De Graafschap - FC Dordrecht kijken Live De Graafschap - FC Dordrecht stream De Graafschap - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - FC Dordrecht Uitslag De Graafschap - FC Dordrecht Statistieken De Graafschap - FC Dordrecht Eerste Divisie 2021/2022 De Graafschap - FC Dordrecht wedden De Graafschap - FC Dordrecht gokken De Graafschap - FC Dordrecht Unibet