In de Eerste Divisie neemt De Graafschap het vrijdag 4 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Jong AZ 0-0

Vanaf vrijdag 4 maart 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Jong AZ volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 29 dagen, 20 uur, 1 minuten en 9 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Jong AZ
Opstellingen De Graafschap - Jong AZ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Jong AZ

De Graafschap en Jong AZ treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 13 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Jong AZ favoriet. 3 keer wist de ploeg van De Graafschap te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor De Graafschap. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 2
Winst Jong AZ 3
Gelijkspel 2
Totaal 7
Tags
De Graafschap - Jong AZ Opstelling De Graafschap Opstelling Jong AZ Live De Graafschap - Jong AZ Live De Graafschap - Jong AZ kijken De Graafschap - Jong AZ kijken Live De Graafschap - Jong AZ stream De Graafschap - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Jong AZ Uitslag De Graafschap - Jong AZ Statistieken De Graafschap - Jong AZ Eerste Divisie 2021/2022 De Graafschap - Jong AZ wedden De Graafschap - Jong AZ gokken De Graafschap - Jong AZ Unibet