Nabeschouwing Excelsior - Helmond Sport (3-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Zaterdag 26 maart 2022 - 18:45 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Excelsior het zaterdag 26 maart 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Helmond Sport (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Excelsior en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 3-0 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Wieffer, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. Excelsior vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Dallinga op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. el Yaakoubi van Excelsior die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor Excelsior dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Excelsior - Helmond Sport 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Wieffer met assist van B. Ormonde-Ottewill Excelsior 1-0
42' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Bosiers Helmond Sport
46' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor G. Bosiers Helmond Sport
48' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van R. Niemeijer Excelsior 2-0
50' Wissel Helmond Sport Wissel D. van der Sluys voor K. Bukusu Helmond Sport
69' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van der Meer Helmond Sport
77' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor K. Goudmijn Excelsior
77' Wissel Excelsior Wissel M. Duku voor M. Azarkan Excelsior
77' Wissel Excelsior Wissel J. Eijgenraam voor A. Aberkane Excelsior
83' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor D. Seys Helmond Sport
86' Wissel Excelsior Wissel R. Eyongo voor T. Dallinga Excelsior
86' Wissel Excelsior Wissel J. Baas voor R. Niemeijer Excelsior
90' Wissel Helmond Sport Wissel A. Nshimirimana voor T. Beekman Helmond Sport
93' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. el Yaakoubi met assist van M. Wieffer Excelsior 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Helmond Sport
Opstellingen Excelsior - Helmond Sport
De opstellingen van Excelsior en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.