Nabeschouwing FC Den Bosch - ADO Den Haag (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 6 februari 2022 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Den Bosch het zondag 6 februari 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - ADO Den Haag (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor B. Maguire van FC Den Bosch. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 52e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 56 minuten was het T. Verheydt die ADO Den Haag op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor ADO Den Haag uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE FC Den Bosch - ADO Den Haag 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor B. Maguire FC Den Bosch
30' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
52' Tweede gele kaart FC Den Bosch Tweede gele kaart voor B. Maguire FC Den Bosch
56' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van B. Kemper ADO Den Haag 0-1
62' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Kemper ADO Den Haag
64' Wissel FC Den Bosch Wissel T. Hunte voor N. Moller FC Den Bosch
65' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor T. Douglas FC Den Bosch
67' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor S. Bourard ADO Den Haag
72' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor R. Lejten FC Den Bosch
76' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Amofa ADO Den Haag
88' Wissel FC Den Bosch Wissel M. Berte voor J. van der Winden FC Den Bosch
88' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Halilovic voor S. van der Heijden FC Den Bosch
88' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor R. Kishna ADO Den Haag
91' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Rottier voor A. Catic ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - ADO Den Haag
Opstellingen FC Den Bosch - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Den Bosch en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.