Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Emmen (0-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 18:45 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Den Bosch het zaterdag 8 januari 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Emmen (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door K. Veendorp, waarmee FC Emmen met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Emmen opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het R. Mendes die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Emmen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Emmen.

LIVE FC Den Bosch - FC Emmen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt FC Emmen Doelpunt K. Veendorp FC Emmen 0-1
46' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor P. Stiers FC Den Bosch
57' Wissel FC Den Bosch Wissel V. van den Bogert voor T. van Grunsven FC Den Bosch
69' Wissel FC Emmen Wissel L. Bernadou voor J. Vlak FC Emmen
76' Wissel FC Den Bosch Wissel N. de Groot voor R. Mulders FC Den Bosch
81' Wissel FC Emmen Wissel T. Bijleveld voor P. van Ooijen FC Emmen
81' Wissel FC Emmen Wissel K. Slor voor R. Kharchouch FC Emmen
85' Wissel FC Den Bosch Wissel M. Berte voor S. Maas FC Den Bosch
86' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes met assist van K. Slor FC Emmen 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - FC Emmen
Opstellingen FC Den Bosch - FC Emmen
De opstellingen van FC Den Bosch en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Emmen

FC Den Bosch en FC Emmen treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 24 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is FC Den Bosch favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl FC Emmen slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Den Bosch 12
Winst FC Emmen 7
Gelijkspel 8
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 10e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 3e plaats.