Nabeschouwing FC Den Bosch - Helmond Sport (2-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 6 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 6 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Helmond Sport (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door R. Lejten, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hornkamp op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Helmond Sport
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
53
53
Gevaarlijke aanvallen
27
28
Passes
381
439
Overtredingen
15
14
Buitenspel
1
1
Corners
3
6
Wissels
4
4
LIVE FC Den Bosch - Helmond Sport 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Kip voor R. Mulders FC Den Bosch
50' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor V. van den Bogert FC Den Bosch
54' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van Hedel FC Den Bosch
63' Wissel Helmond Sport Wissel K. Lont voor J. Houttequiet Helmond Sport
64' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Lejten met assist van S. van Bakel FC Den Bosch 1-0
69' Wissel FC Den Bosch Wissel M. van Beijnen voor S. van Bakel FC Den Bosch
70' Wissel Helmond Sport Wissel D. Seys voor G. Bosiers Helmond Sport
75' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Scheij voor R. Kuijpers FC Den Bosch
78' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Hornkamp met assist van J. Scheij FC Den Bosch 2-0
81' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor J. van Landschoot Helmond Sport
81' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor M. De Bie Helmond Sport
81' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Maas voor T. van Grunsven FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Helmond Sport
Opstellingen FC Den Bosch - Helmond Sport
De opstellingen van FC Den Bosch en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jack de Gier
Formatie 4-2-3-1
Coach Wil Boessen
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Robin Mantel K
22 Ahmed Azmi K
2 Ilias Breugelmans V
20 Paul Fosu-Mensah V
7 Keyennu Lont A
11 Dylan Seys A
23 Jessy Hendrikx A
15 Sander Vereijken A
9 Jordy Thomassen A
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Helmond Sport

FC Den Bosch en Helmond Sport treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 15 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 12 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor FC Den Bosch. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 11
Winst Helmond Sport 12
Gelijkspel 9
Totaal 32

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Den Bosch - Helmond Sport Opstelling FC Den Bosch Opstelling Helmond Sport Live FC Den Bosch - Helmond Sport Live FC Den Bosch - Helmond Sport kijken FC Den Bosch - Helmond Sport kijken Live FC Den Bosch - Helmond Sport stream FC Den Bosch - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - Helmond Sport Uitslag FC Den Bosch - Helmond Sport Statistieken FC Den Bosch - Helmond Sport Eerste Divisie 2021/2022 FC Den Bosch - Helmond Sport wedden FC Den Bosch - Helmond Sport gokken FC Den Bosch - Helmond Sport Unibet