Nabeschouwing FC Den Bosch - Helmond Sport (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 6 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Den Bosch het vrijdag 6 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Helmond Sport (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door R. Lejten, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hornkamp op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch.

LIVE FC Den Bosch - Helmond Sport 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Kip voor R. Mulders FC Den Bosch
50' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor V. van den Bogert FC Den Bosch
54' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van Hedel FC Den Bosch
63' Wissel Helmond Sport Wissel K. Lont voor J. Houttequiet Helmond Sport
64' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Lejten met assist van S. van Bakel FC Den Bosch 1-0
69' Wissel FC Den Bosch Wissel M. van Beijnen voor S. van Bakel FC Den Bosch
70' Wissel Helmond Sport Wissel D. Seys voor G. Bosiers Helmond Sport
75' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Scheij voor R. Kuijpers FC Den Bosch
78' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Hornkamp met assist van J. Scheij FC Den Bosch 2-0
81' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor J. van Landschoot Helmond Sport
81' Wissel Helmond Sport Wissel J. Hendrikx voor M. De Bie Helmond Sport
81' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Maas voor T. van Grunsven FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Helmond Sport
Opstellingen FC Den Bosch - Helmond Sport
De opstellingen van FC Den Bosch en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.