Nabeschouwing FC Dordrecht - Roda JC (2-5) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 3 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Dordrecht het vrijdag 3 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Roda JC (2-5)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 2-5 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Suray, waarmee FC Dordrecht met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Pflucke, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette D. Vente zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Roda JC Kerkrade de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Roda JC Kerkrade vergroot nadat X. Emmers de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 74e minuut nadat D. Vente namens Roda JC Kerkrade de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 84e minuut was het S. Meijer van FC Dordrecht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Roda JC Kerkrade mocht D. Vente in de 94e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luuk Timmer bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Roda JC.

LIVE FC Dordrecht - Roda JC 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. Suray FC Dordrecht 1-0
8' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt P. Pflucke Roda JC Kerkrade 1-1
25' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor S. Marzo Roda JC Kerkrade
51' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. Miceli FC Dordrecht
54' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Takidine voor S. Marzo Roda JC Kerkrade
54' Wissel FC Dordrecht Wissel A. El Azzouzi voor K. Vermeulen FC Dordrecht
54' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Meijer voor N. Agrafiotis FC Dordrecht
64' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor L. Bossin FC Dordrecht
64' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Van Huizen FC Dordrecht
64' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente met assist van A. Absalem Roda JC Kerkrade 1-2
70' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Pascu FC Dordrecht
72' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt X. Emmers met assist van B. Bouchouari Roda JC Kerkrade 1-3
74' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente met assist van B. Bouchouari Roda JC Kerkrade 1-4
76' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
84' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt S. Meijer met assist van M. Savastano FC Dordrecht 2-4
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Cijntje voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Klaasen voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
86' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Wielzen voor A. Miceli FC Dordrecht
94' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente met assist van N. Vossebelt Roda JC Kerkrade 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Roda JC
Opstellingen FC Dordrecht - Roda JC
De opstellingen van FC Dordrecht en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Dordrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.