Nabeschouwing FC Eindhoven - ADO Den Haag (1-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 14 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het maandag 14 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - ADO Den Haag (1-1)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. Steijn, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. FC Eindhoven kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Sleegers, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Eindhoven - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn met assist van T. Verheydt ADO Den Haag 0-1
62' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor B. Racz FC Eindhoven
62' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Ogenia voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
66' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van J. Ogenia FC Eindhoven 1-1
74' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Amevor FC Eindhoven
76' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Moreo Klas voor B. Reemst ADO Den Haag
80' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor R. Kishna ADO Den Haag
82' Wissel FC Eindhoven Wissel J. van Son voor M. Verreth FC Eindhoven
84' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Kemper ADO Den Haag
85' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor J. Amofa ADO Den Haag
86' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Bourard ADO Den Haag
92' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor M. Peijnenburg FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - ADO Den Haag
Opstellingen FC Eindhoven - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Eindhoven en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - ADO Den Haag

FC Eindhoven en ADO Den Haag treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag in de Eerste Divisie vond plaats op 5 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 2 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Eindhoven. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 0
Winst ADO Den Haag 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 4e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 7e plaats.