Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht (4-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 14 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het vrijdag 14 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Jong Utrecht (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door J. van der Sande, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Brym op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee C. Brym zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Eindhoven in de 90e minuut, nadat J. Sleegers de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - Jong Utrecht 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Seedorf FC Eindhoven
30' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor V. Vermeulen FC Eindhoven
39' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor K. van den Hoek Jong Utrecht
50' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. van der Sande met assist van V. Vermeulen FC Eindhoven 1-0
67' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Brym met assist van V. Vermeulen FC Eindhoven 2-0
72' Wissel Jong Utrecht Wissel I. Jenner voor R. El Azrak Jong Utrecht
73' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Akharaz voor R. Huizing Jong Utrecht
73' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Barjiji voor K. van den Hoek Jong Utrecht
73' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Akharaz Jong Utrecht
74' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Brym FC Eindhoven 3-0
77' Wissel FC Eindhoven Wissel B. Racz voor C. Brym FC Eindhoven
78' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Ogenia voor V. Vermeulen FC Eindhoven
82' Wissel FC Eindhoven Wissel M. Verreth voor J. van Son FC Eindhoven
82' Wissel FC Eindhoven Wissel C. Faber voor B. De Keersmaecker FC Eindhoven
83' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor J. van der Sande FC Eindhoven
86' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
86' Wissel Jong Utrecht Wissel O. Alou voor M. Rijks Jong Utrecht
86' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Culhaci voor D. van der Kust Jong Utrecht
90' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van M. Verreth FC Eindhoven 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Jong Utrecht
Opstellingen FC Eindhoven - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Eindhoven en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.