Nabeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda (2-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 24 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Eindhoven het vrijdag 24 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Hernandez, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sleegers op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van FC Eindhoven.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - NAC Breda
Goals
2
0
Balbezit
33%
67%
Schoten totaal
7
10
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
79
133
Gevaarlijke aanvallen
38
62
Passes
289
582
Overtredingen
13
12
Buitenspel
5
2
Corners
3
7
Wissels
3
2
LIVE FC Eindhoven - NAC Breda 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt E. Hernandez met assist van B. Racz FC Eindhoven 1-0
12' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van B. Racz FC Eindhoven 2-0
46' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor M. Vanacker NAC Breda
60' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor B. Racz FC Eindhoven
69' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Dahlhaus voor E. Hernandez FC Eindhoven
76' Wissel NAC Breda Wissel K. de Rooij voor O. Velanas NAC Breda
85' Wissel FC Eindhoven Wissel P. Bogaers voor C. Seedorf FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - NAC Breda
Opstellingen FC Eindhoven - NAC Breda
De opstellingen van FC Eindhoven en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-2-4 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-4
Coach Rob Penders
Formatie 4-4-2
Coach Edwin de Graaf
Basiselftal NAC Breda
# Speler Pos.
1 Nick Olij K
2 Ruben Ligeon V
4 Moïse Adilehou V
22 Milan Vanacker V
17 Danny Bakker V
20 Dion Malone M
33 Thom Haye M
11 Odysseus Velanas M
35 Boris van Schuppen M
10 Ralf Seuntjens A
26 Pjotr Kestens A
Wissels NAC Breda
# Speler Pos.
36 Pepijn van de Merbel K
15 Jethro Mashart V
30 Gylermo Siereveld V
34 Luc Marijnissen V
18 Yassine Azzagari M
29 Sabir Agougil M
14 Ayouba Kosiah A
7 Kaj de Rooij A
Voorbeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda

FC Eindhoven en NAC Breda treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 12 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 3 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Eindhoven. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 2
Winst NAC Breda 3
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 11e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Eindhoven - NAC Breda Opstelling FC Eindhoven Opstelling NAC Breda Live FC Eindhoven - NAC Breda Live FC Eindhoven - NAC Breda kijken FC Eindhoven - NAC Breda kijken Live FC Eindhoven - NAC Breda stream FC Eindhoven - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - NAC Breda Uitslag FC Eindhoven - NAC Breda Statistieken FC Eindhoven - NAC Breda Eerste Divisie 2021/2022 FC Eindhoven - NAC Breda wedden FC Eindhoven - NAC Breda gokken FC Eindhoven - NAC Breda Unibet