Nabeschouwing FC Emmen - De Graafschap (0-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 27 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Emmen het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - De Graafschap (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 0-2 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door G. Korte, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Gravenberch op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor De Graafschap.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - De Graafschap
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
71
59
Gevaarlijke aanvallen
40
31
Passes
564
378
Overtredingen
6
8
Buitenspel
1
1
Corners
10
4
Wissels
4
5
LIVE FC Emmen - De Graafschap 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Wissel FC Emmen Wissel A. Luzayadio voor M. Apau FC Emmen
46' Wissel De Graafschap Wissel J. Fortes voor E. Lieftink De Graafschap
57' Doelpunt De Graafschap Doelpunt G. Korte met assist van J. Konings De Graafschap 0-1
63' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor L. Burnet FC Emmen
64' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor J. Konings De Graafschap
64' Wissel FC Emmen Wissel L. Carty voor J. Assehnoun FC Emmen
72' Wissel De Graafschap Wissel M. Kaandorp voor D. Verbeek De Graafschap
72' Wissel De Graafschap Wissel H. Acheffay voor G. Korte De Graafschap
77' Wissel De Graafschap Wissel J. Schuurman voor R. Dekker De Graafschap
77' Wissel FC Emmen Wissel J. Hardeveld voor J. Veldmate FC Emmen
80' Wissel FC Emmen Wissel A. Toufiqui voor J. Vlak FC Emmen
84' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. Gravenberch met assist van J. Opoku De Graafschap 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - De Graafschap
Opstellingen FC Emmen - De Graafschap
De opstellingen van FC Emmen en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dick Lukkien
Formatie 4-2-3-1
Coach Reinier Robbemond
Basiselftal De Graafschap
# Speler Pos.
1 Hidde Jurjus K
4 Ted van de Pavert V
5 Roland Baas V
3 Jasper van Heertum V
2 Julian Lelieveld V
10 Danny Verbeek M
18 Johnatan Opoku M
19 Rick Dekker M
6 Elmo Lieftink M
11 Giovanni Korte M
25 Joey Konings A
Voorbeschouwing FC Emmen - De Graafschap

FC Emmen en De Graafschap treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 16 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 8 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor FC Emmen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 5
Winst De Graafschap 8
Gelijkspel 3
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 12e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - De Graafschap Opstelling FC Emmen Opstelling De Graafschap Live FC Emmen - De Graafschap Live FC Emmen - De Graafschap kijken FC Emmen - De Graafschap kijken Live FC Emmen - De Graafschap stream FC Emmen - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - De Graafschap Uitslag FC Emmen - De Graafschap Statistieken FC Emmen - De Graafschap Eerste Divisie 2021/2022 FC Emmen - De Graafschap wedden FC Emmen - De Graafschap gokken FC Emmen - De Graafschap Unibet