Nabeschouwing FC Emmen - NAC Breda (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Emmen het zaterdag 22 januari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - NAC Breda (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Vlak, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Kharchouch op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van FC Emmen.

LIVE FC Emmen - NAC Breda 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Vlak met assist van R. Kharchouch FC Emmen 1-0
33' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Kharchouch met assist van P. van Ooijen FC Emmen 2-0
46' Wissel NAC Breda Wissel O. Velanas voor V. Kotzebue NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel R. Seuntjens voor B. van Schuppen NAC Breda
66' Wissel FC Emmen Wissel T. Bijleveld voor R. Mendes FC Emmen
66' Wissel FC Emmen Wissel L. Bernadou voor P. van Ooijen FC Emmen
68' Wissel NAC Breda Wissel J. Antonia voor R. Ligeon NAC Breda
74' Wissel FC Emmen Wissel B. Scholte voor T. Bijleveld FC Emmen
82' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor N. Bannis NAC Breda
85' Wissel FC Emmen Wissel M. Apau voor A. Luzayadio FC Emmen
85' Wissel FC Emmen Wissel J. Hardeveld voor L. Burnet FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - NAC Breda
Opstellingen FC Emmen - NAC Breda
De opstellingen van FC Emmen en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing FC Emmen - NAC Breda

FC Emmen en NAC Breda treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 17 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is FC Emmen favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Emmen 2
Winst NAC Breda 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 4e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 10e plaats.