Nabeschouwing FC Volendam - FC Emmen (2-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 5 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Volendam het vrijdag 5 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Emmen (2-2)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen FC Volendam en FC Emmen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. van Mieghem, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Muhren op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist FC Emmen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Hilterman.

J. Hilterman zette FC Emmen even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Serdar Gözübüyük toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Volendam - FC Emmen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. van Mieghem FC Volendam 1-0
20' Wissel FC Emmen Wissel A. Toufiqui voor P. van Ooijen FC Emmen
20' Wissel FC Emmen Wissel M. Apau voor L. Burnet FC Emmen
25' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van B. Deul FC Volendam 2-0
33' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Hilterman FC Emmen 2-1
46' Wissel FC Emmen Wissel O. El Azzouzi voor L. Bernadou FC Emmen
56' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor A. Luzayadio FC Emmen
58' Wissel FC Emmen Wissel J. van Kaam voor A. Luzayadio FC Emmen
61' Wissel FC Volendam Wissel S. Ben Sallam voor G. Oristanio FC Volendam
61' Wissel FC Volendam Wissel B. Plat voor M. Eerdhuijzen FC Volendam
65' Wissel FC Volendam Wissel J. Hilton voor W. Ould Chikh FC Volendam
73' Wissel FC Emmen Wissel R. Kharchouch voor A. Toufiqui FC Emmen
80' Wissel FC Volendam Wissel A. Plat voor C. Twigt FC Volendam
80' Wissel FC Volendam Wissel S. Kramer voor D. James FC Volendam
82' Penalty FC Emmen Penalty J. Hilterman FC Emmen 2-2
85' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor J. Assehnoun FC Emmen
86' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor FC Emmen
89' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. Mirani FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - FC Emmen
Opstellingen FC Volendam - FC Emmen
De opstellingen van FC Volendam en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.