Nabeschouwing Helmond Sport - ADO Den Haag (0-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 15 oktober 2021 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Helmond Sport het vrijdag 15 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - ADO Den Haag (0-0)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen Helmond Sport en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor ADO Den Haag, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sander van der Eijk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - ADO Den Haag
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
1
4
Aanvallen
80
113
Gevaarlijke aanvallen
32
60
Passes
372
545
Overtredingen
10
13
Buitenspel
0
2
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Helmond Sport - ADO Den Haag 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor G. Breinburg ADO Den Haag
42' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Verheydt ADO Den Haag
49' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Lion Helmond Sport
62' Wissel Helmond Sport Wissel J. Dolet voor G. Bosiers Helmond Sport
70' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor A. Catic ADO Den Haag
74' Wissel Helmond Sport Wissel J. Houttequiet voor J. Goselink Helmond Sport
86' Wissel Helmond Sport Wissel K. Lont voor A. Van Keilegom Helmond Sport
86' Wissel ADO Den Haag Wissel Y. Boussakou voor S. Steijn ADO Den Haag
88' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Reith Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - ADO Den Haag
Opstellingen Helmond Sport - ADO Den Haag
De opstellingen van Helmond Sport en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Wil Boessen
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Robin Mantel K
22 Ahmed Azmi K
14 Kevin Bukusu V
2 Ilias Breugelmans V
11 Jules Houttequiet M
20 Paul Fosu-Mensah M
9 Jossue Dolet A
7 Keyennu Lont A
Formatie 4-3-3
Coach Ruud Brood
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
1 Luuk Koopmans K
3 Hervé Matthys V
4 Boy Kemper V
25 Jamal Amofa V
26 Sem Steijn V
21 Gregor Breinburg M
10 Samy Bourard M
6 Dhoraso Moreo Klas M
9 Thomas Verheydt A
34 Amar Ćatić A
7 Vicente Besuijen A
Voorbeschouwing Helmond Sport - ADO Den Haag

Helmond Sport en ADO Den Haag treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en ADO Den Haag in de Eerste Divisie vond plaats op 11 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Helmond Sport als ADO Den Haag wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 1
Winst ADO Den Haag 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 12e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Helmond Sport - ADO Den Haag Opstelling Helmond Sport Opstelling ADO Den Haag Live Helmond Sport - ADO Den Haag Live Helmond Sport - ADO Den Haag kijken Helmond Sport - ADO Den Haag kijken Live Helmond Sport - ADO Den Haag stream Helmond Sport - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - ADO Den Haag Uitslag Helmond Sport - ADO Den Haag Statistieken Helmond Sport - ADO Den Haag Eerste Divisie 2021/2022 Helmond Sport - ADO Den Haag wedden Helmond Sport - ADO Den Haag gokken Helmond Sport - ADO Den Haag Unibet