Nabeschouwing Jong AZ - ADO Den Haag (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong AZ het vrijdag 15 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - ADO Den Haag (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 0-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door T. Verheydt, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor ADO Den Haag uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Jong AZ - ADO Den Haag 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Reemst voor H. Matthys ADO Den Haag
37' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Asante ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Puclin voor B. Reemst ADO Den Haag
58' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor M. van Brederode Jong AZ
64' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor X. Severina ADO Den Haag
67' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van R. Kishna ADO Den Haag 0-1
79' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor M. Kerkez Jong AZ
82' Wissel Jong AZ Wissel J. Addai voor M. Meerdink Jong AZ
82' Wissel Jong AZ Wissel J. van Aken voor R. Kewal Jong AZ
92' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Bourard voor R. Kishna ADO Den Haag
103' Wissel Jong AZ Wissel B. Franken voor M. Kerkez Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - ADO Den Haag
Opstellingen Jong AZ - ADO Den Haag
De opstellingen van Jong AZ en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong AZ gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Jong AZ - ADO Den Haag

Jong AZ en ADO Den Haag treffen elkaar in de 35e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en ADO Den Haag in de Eerste Divisie vond plaats op 10 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 1 keer wist de ploeg van Jong AZ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong AZ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong AZ 0
Winst ADO Den Haag 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 14e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 6e plaats.