Nabeschouwing Jong PSV - Helmond Sport (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 4 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong PSV het vrijdag 4 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Helmond Sport (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door F. Fofana, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Jong PSV vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Nassoh op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Jong PSV.

LIVE Jong PSV - Helmond Sport 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Jong PSV Doelpunt F. Fofana met assist van N. Thomas Jong PSV 1-0
32' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Lion Helmond Sport
56' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Nassoh met assist van F. Leysen Jong PSV 2-0
61' Wissel Jong PSV Wissel N. Markelo voor J. Seelt Jong PSV
62' Wissel Helmond Sport Wissel A. Bastiaans voor A. Van Keilegom Helmond Sport
62' Wissel Jong PSV Wissel M. A. Doudah voor R. Ledezma Jong PSV
62' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor L. Defise Helmond Sport
62' Wissel Jong PSV Wissel S. Colyn voor F. Fofana Jong PSV
70' Wissel Helmond Sport Wissel T. Beekman voor J. Lion Helmond Sport
70' Wissel Jong PSV Wissel M. Tielemans voor M. Nassoh Jong PSV
80' Wissel Helmond Sport Wissel A. Nshimirimana voor D. Seys Helmond Sport
80' Wissel Helmond Sport Wissel G. Bosiers voor J. van Landschoot Helmond Sport
83' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor A. Bastiaans Helmond Sport
87' Wissel Jong PSV Wissel C. Toure voor N. Thomas Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Helmond Sport
Opstellingen Jong PSV - Helmond Sport
De opstellingen van Jong PSV en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong PSV gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ruud van Nistelrooy
Coach Wil Boessen
Voorbeschouwing Jong PSV - Helmond Sport

Jong PSV en Helmond Sport treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Dröge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 17 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong PSV als Helmond Sport wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 6
Winst Helmond Sport 6
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 9e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 18e plaats.