Voorbeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Maandag 20 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong Utrecht het maandag 20 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Jong Utrecht - De Graafschap 0-0

Vanaf maandag 20 december 2021 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Jong Utrecht - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 14 dagen, 20 uur, 19 minuten en 41 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - De Graafschap
Opstellingen Jong Utrecht - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap

Jong Utrecht en De Graafschap treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 24 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 6 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Utrecht. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 1
Winst De Graafschap 6
Gelijkspel 2
Totaal 9
Tags
Jong Utrecht - De Graafschap Opstelling Jong Utrecht Opstelling De Graafschap Live Jong Utrecht - De Graafschap Live Jong Utrecht - De Graafschap kijken Jong Utrecht - De Graafschap kijken Live Jong Utrecht - De Graafschap stream Jong Utrecht - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap Uitslag Jong Utrecht - De Graafschap Statistieken Jong Utrecht - De Graafschap Eerste Divisie 2021/2022 Jong Utrecht - De Graafschap wedden Jong Utrecht - De Graafschap gokken Jong Utrecht - De Graafschap Unibet