Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (0-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 20 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het maandag 20 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 0-2 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door G. Korte, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist De Graafschap opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het D. Gravenberch die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor De Graafschap.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor De Graafschap.

LIVE Jong Utrecht - De Graafschap 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt De Graafschap Doelpunt G. Korte met assist van H. Acheffay De Graafschap 0-1
39' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
56' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Sellouf voor M. Mallahi Jong Utrecht
64' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Lottin voor D. Van Den Berg Jong Utrecht
64' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Rijks voor G. Culhaci Jong Utrecht
73' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor J. Opoku De Graafschap
73' Wissel De Graafschap Wissel J. Berrio voor G. Korte De Graafschap
76' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor D. Haen De Graafschap
78' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor D. Gravenberch De Graafschap
82' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor K. van den Hoek Jong Utrecht
84' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor H. Acheffay De Graafschap
85' Wissel De Graafschap Wissel M. Kaandorp voor H. Acheffay De Graafschap
89' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. Gravenberch met assist van J. Lelieveld De Graafschap 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - De Graafschap
Opstellingen Jong Utrecht - De Graafschap
De opstellingen van Jong Utrecht en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Darije Kalezić
Coach Reinier Robbemond
Voorbeschouwing Jong Utrecht - De Graafschap

Jong Utrecht en De Graafschap treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 24 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 6 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Utrecht. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 1
Winst De Graafschap 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 14e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 6e plaats.