Nabeschouwing Jong Utrecht - Excelsior (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 21 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het maandag 21 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Excelsior (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 0-1 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door R. Niemeijer, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Excelsior.

LIVE Jong Utrecht - Excelsior 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
18' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Niemeijer Excelsior 0-1
42' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor S. Mokono Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Sellouf voor O. Boussaid Jong Utrecht
73' Wissel Excelsior Wissel J. Baas voor M. Azarkan Excelsior
75' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Lottin voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
84' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor K. Goudmijn Excelsior
86' Wissel Jong Utrecht Wissel E. Maddy voor M. Mallahi Jong Utrecht
86' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor R. Meissen Jong Utrecht
89' Wissel Excelsior Wissel N. Agrafiotis voor T. Dallinga Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Excelsior
Opstellingen Jong Utrecht - Excelsior
De opstellingen van Jong Utrecht en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Darije Kalezić
Coach Marinus Dijkhuizen
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Excelsior

Jong Utrecht en Excelsior treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 26 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 3 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Utrecht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 1
Winst Excelsior 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 12e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 6e plaats.