Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Den Bosch (0-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 18 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het maandag 18 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - FC Den Bosch (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en FC Den Bosch is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. FC Den Bosch kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Cijntje. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van FC Den Bosch.

LIVE Jong Utrecht - FC Den Bosch 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Cijntje FC Den Bosch 0-1
39' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor A. Zagre Jong Utrecht
39' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Mulders FC Den Bosch
46' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor A. Zagre Jong Utrecht
46' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor M. Sylla Jong Utrecht
54' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Balk Jong Utrecht
61' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Rijks voor R. Balk Jong Utrecht
69' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor N. Moller FC Den Bosch
75' Wissel Jong Utrecht Wissel E. Maddy voor R. Meissen Jong Utrecht
88' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Timber voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
89' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Lejten voor J. Cijntje FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - FC Den Bosch
Opstellingen Jong Utrecht - FC Den Bosch
De opstellingen van Jong Utrecht en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing Jong Utrecht - FC Den Bosch

Jong Utrecht en FC Den Bosch treffen elkaar in de 35e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 29 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 5 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Jong Utrecht. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 3
Winst FC Den Bosch 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 17e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 13e plaats.