Nabeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport (3-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 7 februari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het maandag 7 februari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Luuk Timmer geëindigd in een 3-2 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Rijks, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Helmond Sport kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Beekman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette R. R. Shein zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Goselink de 2-2 maakte voor Helmond Sport. In de 87e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Jong Utrecht speler A. Sellouf.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luuk Timmer bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Jong Utrecht.

LIVE Jong Utrecht - Helmond Sport 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt M. Rijks met assist van R. Balk Jong Utrecht 1-0
26' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt T. Beekman met assist van D. van der Sluys Helmond Sport 1-1
46' Wissel Jong Utrecht Wissel R. R. Shein voor A. Lottin Jong Utrecht
50' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt R. R. Shein met assist van R. Balk Jong Utrecht 2-1
62' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Kluivert voor T. St. Jago Jong Utrecht
62' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor M. Rijks Jong Utrecht
66' Wissel Helmond Sport Wissel A. Van Keilegom voor D. Seys Helmond Sport
66' Wissel Helmond Sport Wissel A. Nshimirimana voor T. Beekman Helmond Sport
72' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Goselink met assist van A. Bastiaans Helmond Sport 2-2
76' Wissel Jong Utrecht Wissel A. Sellouf voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
81' Wissel Helmond Sport Wissel J. Lion voor L. Defise Helmond Sport
87' Penalty Jong Utrecht Penalty A. Sellouf Jong Utrecht 3-2
87' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Akharaz voor M. Mallahi Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Helmond Sport
Opstellingen Jong Utrecht - Helmond Sport
De opstellingen van Jong Utrecht en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Darije Kalezić
Coach Wil Boessen
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Helmond Sport

Jong Utrecht en Helmond Sport treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 17 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong Utrecht als Helmond Sport wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 3
Winst Helmond Sport 3
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 17e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 19e plaats.