Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong Ajax (0-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 10 januari 2022 - 18:45 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Jong Utrecht het maandag 10 januari 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong Ajax (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-2 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Y. Regeer, waarmee Jong Ajax met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Jong Ajax opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het C. Rasmussen die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Jong Ajax.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Jong Ajax.

LIVE Jong Utrecht - Jong Ajax 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor N. Musampa Nordin Jong Ajax
10' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor I. Bonsu Jong Utrecht
16' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Y. Regeer Jong Ajax 0-1
42' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Huizing Jong Utrecht
60' Wissel Jong Utrecht Wissel D. Fernandes Sanches voor M. Rijks Jong Utrecht
73' Wissel Jong Ajax Wissel D. Jermoumi voor Giovanni Jong Ajax
76' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Akharaz voor I. Jenner Jong Utrecht
81' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor S. Van Der Sloot Jong Ajax
81' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Eersteling voor R. Huizing Jong Utrecht
90' Wissel Jong Ajax Wissel A. Martha voor K. Hlynsson Jong Ajax
92' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt C. Rasmussen Jong Ajax 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Jong Ajax
Opstellingen Jong Utrecht - Jong Ajax
De opstellingen van Jong Utrecht en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Darije Kalezić
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Jong Ajax

Jong Utrecht en Jong Ajax treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 15 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 6 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Jong Utrecht. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong Utrecht 3
Winst Jong Ajax 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 15e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 5e plaats.