Nabeschouwing MVV Maastricht - Jong AZ (2-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 14 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt MVV Maastricht het maandag 14 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Jong AZ (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 2-3 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door I. Griffith, waarmee Jong AZ met 0-1 de leiding nam. MVV Maastricht kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Blummel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette O. Dzepar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee MVV Maastricht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Meerdink de 2-2 maakte voor Jong AZ. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Jong AZ dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Taabouni de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alex Bos bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Jong AZ.

LIVE MVV Maastricht - Jong AZ 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Jong AZ Doelpunt I. Griffith met assist van M. Taabouni Jong AZ 0-1
46' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Kleinen voor S. Penders MVV Maastricht
46' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Keulen voor L. Schenk MVV Maastricht
54' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt S. Blummel met assist van M. Keulen MVV Maastricht 1-1
63' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor F. De Jong Jong AZ
63' Wissel Jong AZ Wissel M. Engel voor M. Kerkez Jong AZ
66' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt O. Dzepar met assist van E. Yegen MVV Maastricht 2-1
68' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Meerdink met assist van I. Griffith Jong AZ 2-2
72' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Zeegers voor T. van Bommel MVV Maastricht
77' Wissel Jong AZ Wissel R. Lathouwers voor I. Griffith Jong AZ
83' Wissel Jong AZ Wissel R. Kewal voor M. Meerdink Jong AZ
87' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Taabouni met assist van R. Lathouwers Jong AZ 2-3
88' Wissel MVV Maastricht Wissel A. Kastrati voor E. Yegen MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Jong AZ
Opstellingen MVV Maastricht - Jong AZ
De opstellingen van MVV Maastricht en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.