Nabeschouwing MVV Maastricht - TOP Oss (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 3 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt MVV Maastricht het vrijdag 3 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - TOP Oss (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen MVV Maastricht en TOP Oss geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Margaritha, waarmee TOP Oss met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat MVV Maastricht het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk M. Remans die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - TOP Oss
Goals
1
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
13
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
108
102
Gevaarlijke aanvallen
49
76
Passes
507
454
Overtredingen
14
10
Buitenspel
0
2
Corners
2
5
Wissels
2
2
LIVE MVV Maastricht - TOP Oss 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor I. Pata TOP Oss
30' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Margaritha met assist van S. Sylla TOP Oss 0-1
37' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Labylle voor M. Kleinen MVV Maastricht
60' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Pique TOP Oss
62' Wissel MVV Maastricht Wissel R. Alberg voor M. Aziz MVV Maastricht
67' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Keulen MVV Maastricht
81' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor D. Guezen TOP Oss
85' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor M. Waem MVV Maastricht
90' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor K. Tejan TOP Oss
91' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Remans met assist van L. Labylle MVV Maastricht 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - TOP Oss
Opstellingen MVV Maastricht - TOP Oss
De opstellingen van MVV Maastricht en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MVV Maastricht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Klaas Wels
Basiselftal MVV Maastricht
# Speler Pos.
12 Romain Matthys K
27 Mitchel Keulen V
15 Matteo Waem V
3 Allan Delferriere V
31 Marco Kleinen V
22 Orhan Džepar M
8 Nicky Souren M
7 Sven Blummel M
9 Mart Remans M
11 Marciano Aziz M
20 Mitchy Ntelo A
Wissels MVV Maastricht
# Speler Pos.
1 Thijmen Nijhuis K
40 Joshua Jonas Wehking K
32 Tim Zeegers V
16 Simon Libert V
21 Leroy Labylle V
19 Kai-David Bösing M
10 Roland Alberg M
17 Thomas van Bommel M
36 Twan Visser M
Formatie 4-4-2
Coach Bob Peeters
Voorbeschouwing MVV Maastricht - TOP Oss

MVV Maastricht en TOP Oss treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Dröge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 16 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is MVV Maastricht favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 13
Winst TOP Oss 10
Gelijkspel 6
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 12e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
MVV Maastricht - TOP Oss Opstelling MVV Maastricht Opstelling TOP Oss Live MVV Maastricht - TOP Oss Live MVV Maastricht - TOP Oss kijken MVV Maastricht - TOP Oss kijken Live MVV Maastricht - TOP Oss stream MVV Maastricht - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - TOP Oss Uitslag MVV Maastricht - TOP Oss Statistieken MVV Maastricht - TOP Oss Eerste Divisie 2021/2022 MVV Maastricht - TOP Oss wedden MVV Maastricht - TOP Oss gokken MVV Maastricht - TOP Oss Unibet