Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag (3-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 27 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt NAC Breda het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 3-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NAC Breda kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van R. Seuntjens. Een penalty zorgde er later in de 38e minuut voor dat NAC Breda via R. Seuntjens op 2-0 kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van NAC Breda, waarmee R. Seuntjens zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 94e minuut werd Q. Tavares Mojica van NAC Breda met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor NAC Breda het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor NAC Breda dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE NAC Breda - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens met assist van P. Kestens NAC Breda 1-0
20' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Haye NAC Breda
20' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor V. Besuijen ADO Den Haag
38' Penalty NAC Breda Penalty R. Seuntjens NAC Breda 2-0
46' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Goossens voor J. Mulder ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel X. Severina voor C. Seedorf ADO Den Haag
68' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor A. Kosiah NAC Breda
69' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Mil voor A. Catic ADO Den Haag
71' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Seuntjens met assist van M. Vanacker NAC Breda 3-0
87' Wissel NAC Breda Wissel Q. Tavares Mojica voor Y. Azzagari NAC Breda
87' Wissel NAC Breda Wissel S. Agougil voor R. Seuntjens NAC Breda
94' Rode kaart NAC Breda Rode kaart voor Q. Tavares Mojica NAC Breda
94' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - ADO Den Haag
Opstellingen NAC Breda - ADO Den Haag
De opstellingen van NAC Breda en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.