In de Eerste Divisie neemt NAC Breda het vrijdag 17 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Emmen (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Mendes, waarmee FC Emmen met 0-1 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Bakker, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette L. Burnet zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Emmen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 78e minuut moest NAC Breda verder met een man minder, nadat C. Rosler een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Allard Lindhout, waardoor FC Emmen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Emmen
Goals
1
2
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
124
106
Gevaarlijke aanvallen
74
63
Passes
457
397
Overtredingen
8
11
Buitenspel
1
1
Corners
8
5
Wissels
4
4
LIVE NAC Breda - FC Emmen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Mendes met assist van J. Vlak FC Emmen 0-1
47' Wissel NAC Breda Wissel M. Vanacker voor R. Ligeon NAC Breda
48' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Bakker NAC Breda 1-1
46' Wissel NAC Breda Wissel P. Kestens voor M. Bilate NAC Breda
49' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Rosler NAC Breda
59' Doelpunt FC Emmen Doelpunt L. Burnet met assist van R. Mendes FC Emmen 1-2
70' Wissel NAC Breda Wissel A. Kosiah voor J. Antonia NAC Breda
70' Wissel NAC Breda Wissel B. van Schuppen voor D. Malone NAC Breda
78' Tweede gele kaart NAC Breda Tweede gele kaart voor C. Rosler NAC Breda
80' Wissel FC Emmen Wissel B. Scholte voor A. Toufiqui FC Emmen
89' Wissel FC Emmen Wissel J. Assehnoun voor P. van Ooijen FC Emmen
89' Wissel FC Emmen Wissel J. van Kaam voor R. Mendes FC Emmen
91' Wissel FC Emmen Wissel O. El Azzouzi voor J. Hilterman FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Emmen
Opstellingen NAC Breda - FC Emmen
De opstellingen van NAC Breda en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Edwin de Graaf
Basiselftal NAC Breda
# Speler Pos.
1 Nick Olij K
2 Ruben Ligeon V
24 Colin Rosler V
15 Jethro Mashart V
17 Danny Bakker V
20 Dion Malone M
33 Thom Haye M
77 Jarchinio Antonia M
11 Odysseus Velanas M
10 Ralf Seuntjens A
42 Mario Bilate A
Wissels NAC Breda
# Speler Pos.
23 Roy Kortsmit K
4 Moïse Adilehou V
22 Milan Vanacker V
18 Yassine Azzagari M
29 Sabir Agougil M
35 Boris van Schuppen M
14 Ayouba Kosiah A
26 Pjotr Kestens A
Voorbeschouwing NAC Breda - FC Emmen

NAC Breda en FC Emmen treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 21 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel NAC Breda als FC Emmen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 1
Winst FC Emmen 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 16e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
NAC Breda - FC Emmen Opstelling NAC Breda Opstelling FC Emmen Live NAC Breda - FC Emmen Live NAC Breda - FC Emmen kijken NAC Breda - FC Emmen kijken Live NAC Breda - FC Emmen stream NAC Breda - FC Emmen Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - FC Emmen Uitslag NAC Breda - FC Emmen Statistieken NAC Breda - FC Emmen Eerste Divisie 2021/2022 NAC Breda - FC Emmen wedden NAC Breda - FC Emmen gokken NAC Breda - FC Emmen Unibet