Nabeschouwing Roda JC - TOP Oss (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Roda JC het vrijdag 17 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - TOP Oss (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 2-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door B. Limbombe, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Limbombe op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Roda JC.

LIVE Roda JC - TOP Oss 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Limbombe met assist van A. Absalem Roda JC Kerkrade 1-0
52' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor K. Tejan TOP Oss
55' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Limbombe met assist van P. Pflucke Roda JC Kerkrade 2-0
57' Wissel TOP Oss Wissel J. Margaritha voor R. Margaret TOP Oss
57' Wissel TOP Oss Wissel I. Pata voor N. Abdat TOP Oss
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor R. Jensen Roda JC Kerkrade
64' Wissel TOP Oss Wissel M. De Smet voor K. Tejan TOP Oss
74' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor T. David TOP Oss
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Cijntje voor B. Limbombe Roda JC Kerkrade
87' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor T. David TOP Oss
87' Wissel TOP Oss Wissel K. Leidsman voor L. Kaak TOP Oss
90' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor K. Leidsman TOP Oss
91' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Takidine voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
91' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Jubitana voor P. Pflucke Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - TOP Oss
Opstellingen Roda JC - TOP Oss
De opstellingen van Roda JC en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Roda JC - TOP Oss

Roda JC en TOP Oss treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Roda JC 4
Winst TOP Oss 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 10e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 4e plaats.