Nabeschouwing Telstar - FC Volendam (1-5) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 15 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Telstar het vrijdag 15 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Volendam (1-5)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-5 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door O. Aktas, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. FC Volendam kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. El Kadiri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 19e minuut zette R. Muhren zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Volendam de leiding in de wedstrijd nam.

Na 21 minuten werd de voorsprong voor FC Volendam vergroot nadat D. van Mieghem de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 39e minuut nadat R. Muhren namens FC Volendam de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 67e minuut en kwam op naam te staan van FC Volendam speler J. Beers, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edwin van de Graaf en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van FC Volendam.

LIVE Telstar - FC Volendam 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Telstar Doelpunt O. Aktas met assist van T. Overtoom Telstar 1-0
15' Doelpunt FC Volendam Doelpunt I. El Kadiri met assist van D. van Mieghem FC Volendam 1-1
19' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren met assist van D. van Mieghem FC Volendam 1-2
21' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. van Mieghem FC Volendam 1-3
39' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren FC Volendam 1-4
40' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor C. Twigt FC Volendam
46' Wissel Telstar Wissel G. van Velzen voor R. Smit Telstar
46' Wissel Telstar Wissel A. Berenstein voor S. Vandermeulen Telstar
60' Wissel FC Volendam Wissel J. Beers voor R. Muhren FC Volendam
60' Wissel FC Volendam Wissel J. Hilton voor D. James FC Volendam
60' Wissel FC Volendam Wissel G. Oristanio voor C. Twigt FC Volendam
67' Doelpunt FC Volendam Doelpunt J. Beers met assist van D. van Mieghem FC Volendam 1-5
70' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor D. van Mieghem FC Volendam
74' Wissel Telstar Wissel T. Doornbusch voor A. M. El Ouazzane Telstar
74' Wissel Telstar Wissel O. Kokcu voor C. Dijkstra Telstar
74' Wissel Telstar Wissel Y. Liesdek voor Y. Zakir Telstar
78' Wissel FC Volendam Wissel S. Ben Sallam voor B. Deul FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Volendam
Opstellingen Telstar - FC Volendam
De opstellingen van Telstar en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.