In de Eerste Divisie neemt Telstar het zondag 23 januari 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong Ajax (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 1-0 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door R. Smit, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Telstar dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Telstar.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Jong Ajax
Goals
1
0
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
19
13
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
98
83
Gevaarlijke aanvallen
47
46
Passes
371
538
Overtredingen
13
10
Buitenspel
4
0
Corners
4
8
Wissels
3
4
LIVE Telstar - Jong Ajax 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Smit Telstar 1-0
46' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Tugarinov Telstar
59' Gele kaart Telstar Gele kaart voor O. Aktas Telstar
62' Wissel Jong Ajax Wissel J. Banel voor A. Martha Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel G. Yah voor K. Fitz-Jim Jong Ajax
62' Wissel Jong Ajax Wissel Y. Baas voor A. Salah-Eddine Jong Ajax
64' Wissel Telstar Wissel G. Plet voor Giovanni Telstar
64' Wissel Telstar Wissel G. van Velzen voor R. Smit Telstar
64' Wissel Telstar Wissel S. Akoy voor C. Dijkstra Telstar
69' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Vlijter Telstar
72' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor G. Yah Jong Ajax
74' Wissel Jong Ajax Wissel J. Campagne voor D. Warmerdam Jong Ajax
88' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor J. Banel Jong Ajax
97' Gele kaart Telstar Gele kaart voor G. van Velzen Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong Ajax
Opstellingen Telstar - Jong Ajax
De opstellingen van Telstar en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Telstar gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Andries Jonker
Wissels Telstar
# Speler Pos.
17 Trevor Doornbusch K
1 Abdel Mounaim El Ouazzane K
21 Siebe Vandermeulen V
15 Tyrese Gemert V
49 M
65 Stanley Akoy M
10 Gyliano van Velzen A
9 Glynor Plet A
Formatie 4-2-3-1
Coach Johnny Heitinga
Wissels Jong Ajax
# Speler Pos.
12 Joey Roggeveen K
17 Rio Hillen V
16 Youri Baas V
21 Olivier Aertssen V
15 Steven van der Sloot V
19 Gibson Yah M
18 Jenno Campagne M
22 Jaydon Amauri Banel M
7 Sontje Hansen A
Voorbeschouwing Telstar - Jong Ajax

Telstar en Jong Ajax treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 1 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 10 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Telstar. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 3
Winst Jong Ajax 10
Gelijkspel 4
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 14e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Telstar - Jong Ajax Opstelling Telstar Opstelling Jong Ajax Live Telstar - Jong Ajax Live Telstar - Jong Ajax kijken Telstar - Jong Ajax kijken Live Telstar - Jong Ajax stream Telstar - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Jong Ajax Uitslag Telstar - Jong Ajax Statistieken Telstar - Jong Ajax Eerste Divisie 2021/2022 Telstar - Jong Ajax wedden Telstar - Jong Ajax gokken Telstar - Jong Ajax Unibet