Nabeschouwing Telstar - Roda JC (3-4) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 20 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Telstar het vrijdag 20 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in BUKO Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Roda JC (3-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner geëindigd in een 3-4 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door N. Vossebelt, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Telstar kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Dijkstra, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette R. Fernandes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Telstar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor Telstar vergroot nadat G. Plet de 3-1 wist te scoren. In de 63e minuut kwam Roda JC Kerkrade weer dichterbij, nadat S. Marzo de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 66e minuut was het X. Emmers die Roda JC Kerkrade weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Roda JC Kerkrade dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was F. Serrarens de gevierde man die de 3-4 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Gansner bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Roda JC.

LIVE Telstar - Roda JC 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt N. Vossebelt Roda JC Kerkrade 0-1
25' Doelpunt Telstar Doelpunt C. Dijkstra met assist van G. Plet Telstar 1-1
26' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
32' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Fernandes met assist van C. Dijkstra Telstar 2-1
45' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Plet met assist van R. Fernandes Telstar 3-1
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel X. Emmers voor D. Jubitana Roda JC Kerkrade
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Serrarens voor N. Vossebelt Roda JC Kerkrade
63' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt S. Marzo Roda JC Kerkrade 3-2
65' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. Overtoom Telstar
66' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt X. Emmers met assist van B. Bouchouari Roda JC Kerkrade 3-3
74' Wissel Telstar Wissel G. van Velzen voor Y. Liesdek Telstar
78' Wissel Telstar Wissel O. Aktas voor J. Molenaar Telstar
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Takidine voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
87' Wissel Telstar Wissel R. Vlijter voor D. Blackson Telstar
87' Wissel Telstar Wissel O. Kokcu voor R. Smit Telstar
89' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor D. Vente Roda JC Kerkrade
96' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt F. Serrarens met assist van D. Werker Roda JC Kerkrade 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Roda JC
Opstellingen Telstar - Roda JC

Voorbeschouwing Telstar - Roda JC

Telstar en Roda JC treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 19 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Telstar als Roda JC wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Telstar 3
Winst Roda JC 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 12e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 7e plaats.