Nabeschouwing TOP Oss - Jong AZ (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Maandag 24 januari 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het maandag 24 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong AZ (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 1-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door K. Tejan, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor TOP Oss uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE TOP Oss - Jong AZ 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Jong AZ Wissel S. Dirks voor Y. Barasi Jong AZ
64' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Tejan met assist van J. Mathieu TOP Oss 1-0
73' Wissel TOP Oss Wissel R. van Eijma voor L. Pique TOP Oss
73' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor D. Guezen TOP Oss
78' Wissel Jong AZ Wissel M. Meerdink voor R. Sedlacek Jong AZ
82' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Fleuren TOP Oss
87' Wissel TOP Oss Wissel G. Damen voor J. Mathieu TOP Oss
88' Wissel Jong AZ Wissel M. van Brederode voor E. Poku Jong AZ
88' Wissel Jong AZ Wissel I. Griffith voor M. Taabouni Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong AZ
Opstellingen TOP Oss - Jong AZ
De opstellingen van TOP Oss en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong AZ

TOP Oss en Jong AZ treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 23 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 5
Winst Jong AZ 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 17e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 14e plaats.