Nabeschouwing TOP Oss - Roda JC (1-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 11 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 11 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Roda JC (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door G. Joppen, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Stuy van den Herik, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette D. Vente zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Roda JC Kerkrade de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor Roda JC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - Roda JC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt G. Joppen Roda JC Kerkrade 0-1
25' Wissel TOP Oss Wissel L. van Meurs voor N. Alblas TOP Oss
50' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor K. Tejan TOP Oss
51' Wissel TOP Oss Wissel D. Guezen voor G. Buttner TOP Oss
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Van Den Berg voor B. Bouchouari Roda JC Kerkrade
64' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Stuy van den Herik met assist van Y. Leliendal TOP Oss 1-1
71' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. Werker Roda JC Kerkrade
71' Wissel TOP Oss Wissel J. Mathieu voor I. Pata TOP Oss
78' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Vente met assist van B. Limbombe Roda JC Kerkrade 1-2
84' Wissel TOP Oss Wissel M. Maletic voor L. Kaak TOP Oss
86' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor S. Marzo Roda JC Kerkrade
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Mpie voor D. Vente Roda JC Kerkrade
89' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Muringen voor X. Emmers Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Roda JC
Opstellingen TOP Oss - Roda JC
De opstellingen van TOP Oss en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bob Peeters
Coach Jurgen Streppel
Voorbeschouwing TOP Oss - Roda JC

TOP Oss en Roda JC treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 17 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 5 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor TOP Oss. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 2
Winst Roda JC 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 12e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 8e plaats.