Nabeschouwing TOP Oss - VVV Venlo (2-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 13 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt TOP Oss het vrijdag 13 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - VVV Venlo (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door J. Mathieu, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Lammers zorgde ervoor dat VVV-Venlo op 1-1 kwam te staan in de 89e minuut. In de 92e minuut zette S. Buyl zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor TOP Oss dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - VVV Venlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel TOP Oss Wissel K. Tejan voor K. Leidsman TOP Oss
61' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Mathieu met assist van R. Stuy van den Herik TOP Oss 1-0
63' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor J. Schroijen VVV-Venlo
74' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor T. Verheijen VVV-Venlo
74' Wissel VVV-Venlo Wissel D. Post voor M. van Rooijen VVV-Venlo
82' Wissel TOP Oss Wissel S. Buyl voor J. Mathieu TOP Oss
83' Wissel VVV-Venlo Wissel S. van Dijck voor S. Janssen VVV-Venlo
83' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Bastiaans voor W. Essanoussi VVV-Venlo
86' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor J. Margaritha TOP Oss
89' Eigen doelpunt VVV-Venlo Eigen doelpunt J. Lammers VVV-Venlo 1-1
92' Doelpunt TOP Oss Doelpunt S. Buyl met assist van J. J. Sanches TOP Oss 2-1
93' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor N. Abdat TOP Oss
93' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor S. Buyl TOP Oss
94' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - VVV Venlo
Opstellingen TOP Oss - VVV Venlo
De opstellingen van TOP Oss en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.