In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het vrijdag 13 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - VVV Venlo (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door J. Mathieu, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Lammers zorgde ervoor dat VVV-Venlo op 1-1 kwam te staan in de 89e minuut. In de 92e minuut zette S. Buyl zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor TOP Oss dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - VVV Venlo
Goals
2
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
7
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
95
100
Gevaarlijke aanvallen
59
69
Passes
409
522
Overtredingen
15
9
Buitenspel
1
1
Corners
2
4
Wissels
4
5
LIVE TOP Oss - VVV Venlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel TOP Oss Wissel K. Tejan voor K. Leidsman TOP Oss
61' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Mathieu met assist van R. Stuy van den Herik TOP Oss 1-0
63' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor J. Schroijen VVV-Venlo
74' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor T. Verheijen VVV-Venlo
74' Wissel VVV-Venlo Wissel D. Post voor M. van Rooijen VVV-Venlo
82' Wissel TOP Oss Wissel S. Buyl voor J. Mathieu TOP Oss
83' Wissel VVV-Venlo Wissel S. van Dijck voor S. Janssen VVV-Venlo
83' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Bastiaans voor W. Essanoussi VVV-Venlo
86' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor J. Margaritha TOP Oss
89' Eigen doelpunt VVV-Venlo Eigen doelpunt J. Lammers VVV-Venlo 1-1
92' Doelpunt TOP Oss Doelpunt S. Buyl met assist van J. J. Sanches TOP Oss 2-1
93' Wissel TOP Oss Wissel N. Fleuren voor N. Abdat TOP Oss
93' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor S. Buyl TOP Oss
94' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - VVV Venlo
Opstellingen TOP Oss - VVV Venlo
De opstellingen van TOP Oss en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Bob Peeters
Wissels TOP Oss
# Speler Pos.
13 Bohdi Prinssen K
16 Lars van Meurs K
22 Niels Fleuren V
24 Mees Gootjes M
27 Sekou Sylla M
21 Grad Damen M
14 Dean Diego Guezen M
23 Richonell Margaret A
11 Stephen Buyl A
9 Kay Tejan A
2 Ilounga Pata A
Formatie 4-3-3
Coach Jos Luhukay
Voorbeschouwing TOP Oss - VVV Venlo

TOP Oss en VVV Venlo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 27 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 10 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor TOP Oss. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 4
Winst VVV Venlo 10
Gelijkspel 0
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 6e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - VVV Venlo Opstelling TOP Oss Opstelling VVV Venlo Live TOP Oss - VVV Venlo Live TOP Oss - VVV Venlo kijken TOP Oss - VVV Venlo kijken Live TOP Oss - VVV Venlo stream TOP Oss - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - VVV Venlo Uitslag TOP Oss - VVV Venlo Statistieken TOP Oss - VVV Venlo Eerste Divisie 2021/2022 TOP Oss - VVV Venlo wedden TOP Oss - VVV Venlo gokken TOP Oss - VVV Venlo Unibet