Nabeschouwing VVV Venlo - Almere City (2-1) || Eerste Divisie

Zaterdag 21 augustus 2021 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie neemt VVV Venlo het zaterdag 21 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Almere City (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 2-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Almere City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Duijvestijn. VVV-Venlo kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Sorga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette E. Sorga zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeroen Manschot, waardoor VVV Venlo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - Almere City
Goals
2
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
112
98
Gevaarlijke aanvallen
53
37
Passes
334
436
Overtredingen
15
10
Buitenspel
1
0
Corners
6
3
Wissels
5
4
LIVE VVV Venlo - Almere City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Almere City Doelpunt L. Duijvestijn met assist van I. Alhaft Almere City 0-1
24' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Schroijen VVV-Venlo
28' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. de Boer VVV-Venlo
32' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Munsters voor K. de Boer VVV-Venlo
48' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Sorga met assist van W. Essanoussi VVV-Venlo 1-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Bastiaans voor J. Schroijen VVV-Venlo
53' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Sorga met assist van J. Munsters VVV-Venlo 2-1
61' Wissel Almere City Wissel B. Van Hoeven voor O. Bouyaghlafen Almere City
61' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Smans voor W. Essanoussi VVV-Venlo
66' Gele kaart Almere City Gele kaart voor L. Duijvestijn Almere City
72' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor M. Pouwels Almere City
78' Wissel Almere City Wissel S. Resink voor I. Alhaft Almere City
78' Wissel Almere City Wissel S. Tunga voor R. Koolwijk Almere City
82' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor D. Post VVV-Venlo
82' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Johansson voor Y. Roemer VVV-Venlo
91' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Bastiaans VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Almere City
Opstellingen VVV Venlo - Almere City
De opstellingen van VVV Venlo en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jos Luhukay
Formatie 4-3-3
Coach Gertjan Verbeek
Wissels Almere City
# Speler Pos.
24 Stijn Keller K
4 Frederik Helstrup Jensen V
28 Stije Resink M
5 Steve Tunga Malanda M
21 Bradly van Hoeven A
32 Jeffrey Puriel A
19 Jonas Arweiler A
Voorbeschouwing VVV Venlo - Almere City

VVV Venlo en Almere City treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 7 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 10
Winst Almere City 1
Gelijkspel 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 17e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
VVV Venlo - Almere City Opstelling VVV Venlo Opstelling Almere City Live VVV Venlo - Almere City Live VVV Venlo - Almere City kijken VVV Venlo - Almere City kijken Live VVV Venlo - Almere City stream VVV Venlo - Almere City Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - Almere City Uitslag VVV Venlo - Almere City Statistieken VVV Venlo - Almere City Eerste Divisie 2021/2022 VVV Venlo - Almere City wedden VVV Venlo - Almere City gokken VVV Venlo - Almere City Unibet