Nabeschouwing ADO Den Haag - Almere City (1-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 29 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het vrijdag 29 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Almere City (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 1-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door T. Verheydt, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor ADO Den Haag uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE ADO Den Haag - Almere City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor J. Amofa ADO Den Haag
52' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Steijn ADO Den Haag
52' Wissel Almere City Wissel J. Zimmerman voor J. Puriel Almere City
66' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Puclin voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
66' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Asante voor D. Janmaat ADO Den Haag
67' Wissel Almere City Wissel S. Resink voor T. Receveur Almere City
67' Wissel Almere City Wissel B. Van Hoeven voor M. Pouwels Almere City
68' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. Resink Almere City
70' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van B. Kemper ADO Den Haag 1-0
82' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor I. Alhaft Almere City
82' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor S. Steijn ADO Den Haag
88' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor F. Pires ADO Den Haag
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor H. Matthys ADO Den Haag
93' Gele kaart Almere City Gele kaart voor L. Duijvestijn Almere City
95' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor G. Breinburg ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Almere City
Opstellingen ADO Den Haag - Almere City
De opstellingen van ADO Den Haag en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Almere City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.