Nabeschouwing ADO Den Haag - Helmond Sport (2-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 8 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het vrijdag 8 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Helmond Sport (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 2-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door R. Kishna, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Helmond Sport kwam in de 91e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Seys, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette T. Verheydt zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor ADO Den Haag dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE ADO Den Haag - Helmond Sport 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. Kishna met assist van T. Asante ADO Den Haag 1-0
35' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Van Hove Helmond Sport
52' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. De Bie Helmond Sport
72' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Amofa voor D. Janmaat ADO Den Haag
75' Wissel Helmond Sport Wissel P. Fosu-Mensah voor M. De Bie Helmond Sport
77' Wissel Helmond Sport Wissel A. Van Keilegom voor T. Beekman Helmond Sport
81' Wissel ADO Den Haag Wissel F. Pires voor X. Severina ADO Den Haag
81' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Reemst voor G. Breinburg ADO Den Haag
84' Wissel Helmond Sport Wissel J. Houttequiet voor D. van der Sluys Helmond Sport
91' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. Seys Helmond Sport 1-1
94' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van R. Kishna ADO Den Haag 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Helmond Sport
Opstellingen ADO Den Haag - Helmond Sport
De opstellingen van ADO Den Haag en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.