Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong AZ (2-2) || Eerste Divisie 2022/2023

Vrijdag 9 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt ADO Den Haag het vrijdag 9 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong AZ (2-2)

De Eerste Divisie 2022/2023 wedstrijd tussen ADO Den Haag en Jong AZ geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door J. Zwarts, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Jong AZ kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Allouch, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut moest ADO Den Haag verder met een man minder nadat J. Wehrmann een rode kaart had gekregen.

In de 83e minuut was het Jong AZ dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Z. Buurmeester. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat A. Catic van ADO Den Haag de 2-2 maakte in de 90e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE ADO Den Haag - Jong AZ 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. Zwarts ADO Den Haag 1-0
55' Doelpunt Jong AZ Doelpunt S. Allouch met assist van J. Addai Jong AZ 1-1
57' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Hall ADO Den Haag
59' Wissel Jong AZ Wissel J. Pynadath voor J. Addai Jong AZ
62' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Wehrmann voor D. Moreo Klas ADO Den Haag
71' Wissel Jong AZ Wissel D. Kwakman voor D. Reverson Jong AZ
71' Wissel Jong AZ Wissel S. Dekkers voor R. Lathouwers Jong AZ
72' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor X. Severina ADO Den Haag
72' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Absalem voor B. Kemper ADO Den Haag
72' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor J. Wehrmann ADO Den Haag
80' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Bilate voor J. Zwarts ADO Den Haag
80' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Esajas voor G. Breinburg ADO Den Haag
83' Doelpunt Jong AZ Doelpunt Z. Buurmeester Jong AZ 1-2
90' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. Catic ADO Den Haag 2-2
94' Wissel Jong AZ Wissel L. Postma voor S. Allouch Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Jong AZ
Opstellingen ADO Den Haag - Jong AZ
De opstellingen van ADO Den Haag en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.