Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong Utrecht (1-1) || Eerste Divisie 2021/2022

Zondag 24 april 2022 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het zondag 24 april 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Jong Utrecht (1-1)

De Eerste Divisie 2021/2022 wedstrijd tussen ADO Den Haag en Jong Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Moreo Klas, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Jong Utrecht het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk M. Akharaz die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE ADO Den Haag - Jong Utrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Moreo Klas met assist van D. Janmaat ADO Den Haag 1-0
47' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor H. Matthys ADO Den Haag
49' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
63' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Bourard voor S. Steijn ADO Den Haag
66' Wissel Jong Utrecht Wissel E. Maddy voor M. Mallahi Jong Utrecht
66' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Akharaz voor M. Rijks Jong Utrecht
69' Wissel ADO Den Haag Wissel F. Pires voor R. Kishna ADO Den Haag
69' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Rodriguez voor D. Janmaat ADO Den Haag
81' Wissel Jong Utrecht Wissel O. Alou voor D. Timber Jong Utrecht
86' Wissel Jong Utrecht Wissel B. Kahfi voor Y. Ikeshita Jong Utrecht
87' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Komljenovic voor T. Verheydt ADO Den Haag
89' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor G. Rodriguez ADO Den Haag
92' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt M. Akharaz met assist van A. Lottin Jong Utrecht 1-1
98' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor B. Kahfi Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Jong Utrecht
Opstellingen ADO Den Haag - Jong Utrecht
De opstellingen van ADO Den Haag en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Jong Utrecht

ADO Den Haag en Jong Utrecht treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 6 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is ADO Den Haag favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 1
Winst Jong Utrecht 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 6e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 18e plaats.