Nabeschouwing ADO Den Haag - TOP Oss (2-0) || Eerste Divisie 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:30 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt ADO Den Haag het zaterdag 15 januari 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - TOP Oss (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen ADO Den Haag en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 2-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door D. Moreo Klas, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist ADO Den Haag opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het T. Verheydt die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor ADO Den Haag.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - TOP Oss 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor K. Tejan TOP Oss
58' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Elia voor S. Bourard ADO Den Haag
61' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Moreo Klas ADO Den Haag 1-0
70' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Mulder voor D. Janmaat ADO Den Haag
72' Wissel TOP Oss Wissel R. Margaret voor N. Fleuren TOP Oss
82' Wissel TOP Oss Wissel F. Nsingi voor I. Pata TOP Oss
82' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Asante voor S. Steijn ADO Den Haag
83' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor V. Besuijen ADO Den Haag
86' Wissel TOP Oss Wissel G. Buttner voor D. Guezen TOP Oss
87' Wissel TOP Oss Wissel N. Abdat voor J. J. Sanches TOP Oss
87' Wissel TOP Oss Wissel G. Damen voor L. Kaak TOP Oss
89' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Verheydt met assist van A. Catic ADO Den Haag 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - TOP Oss
Opstellingen ADO Den Haag - TOP Oss
De opstellingen van ADO Den Haag en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - TOP Oss

ADO Den Haag en TOP Oss treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 10 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is ADO Den Haag favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 2
Winst TOP Oss 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 5e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.