Nabeschouwing Almere City - FC Eindhoven (1-1) || Eerste Divisie 2022/2023

Maandag 12 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2022/2023 neemt Almere City het maandag 12 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Eindhoven (1-1)

De Eerste Divisie 2022/2023 wedstrijd tussen Almere City en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 74 minuten. J. Hilterman maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Almere City vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. FC Eindhoven kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Seedorf, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Almere City - FC Eindhoven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor P. Bogaers FC Eindhoven
25' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Barbet Almere City
46' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Ogenia voor P. Bogaers FC Eindhoven
62' Wissel Almere City Wissel A. Limbombe voor S. Resink Almere City
62' Wissel FC Eindhoven Wissel Y. Azzagari voor O. Kokcu FC Eindhoven
62' Wissel FC Eindhoven Wissel T. Persyn voor K. Oostenbrink FC Eindhoven
72' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Amevor FC Eindhoven
74' Penalty Almere City Penalty J. Hilterman Almere City 1-0
74' Gele kaart Almere City Gele kaart voor A. Pastoor Almere City
77' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Poll Almere City
77' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Ogenia FC Eindhoven
78' Wissel FC Eindhoven Wissel L. Diaby-Fadiga voor M. Peijnenburg FC Eindhoven
78' Wissel FC Eindhoven Wissel E. Rottier voor C. Brym FC Eindhoven
80' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Seedorf met assist van S. van Doorm FC Eindhoven 1-1
84' Gele kaart Almere City Gele kaart voor A. Pena Almere City
90' Wissel Almere City Wissel N. Grootfaam voor H. Akujobi Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Eindhoven
Opstellingen Almere City - FC Eindhoven
De opstellingen van Almere City en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Rob Penders
Voorbeschouwing Almere City - FC Eindhoven

Almere City en FC Eindhoven treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 8 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Almere City 17
Winst FC Eindhoven 11
Gelijkspel 6
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 14e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 2e plaats.